Despre noi


Mă numesc György-Csáki István și m-am născut în anul 1983, în Oradea, ca al treilea copil a părinților mei.

Părinții mei sunt de profesie proiectanți constructori, în prezent pensionari, astfel m-am crescut într-o „atmosferă” apropiată de domeniul imobiliar prin perspectiva părinților mei și a meseriei lor.

Am urmat studiile Facultătii de economie din cadrul Universității Creștine Partium, din Oradea.

Activitățile mele profesionale au început ca antreprenor într-un domeniu complet diferit față de cel actual dar în anul 2010 m-am reprofilat, astfel devenind agent imobiliar iar în anul 2015 ajungând chiar să îmi înființez propria mea agenție imobiliară precum și un site imobiliar.

Am creat un profil al agenției și pe social-media, mai exact pe Facebook, unde mă bucur în prezent de peste 5000 de persoane din județul Bihor care urmăresc cu interes anunțurile agenției.

Postăm anunțuri pe toate site-urile importante și ținem legătura constant cu cele mai importante agenții din județ.

Anunțurile noastre sunt puțin diferite, deoarece realizăm fotografii și filmări cu aparate profesionale, pregătite profesional pentru a fi publicate pentru potențialii clienți.

Acordăm inclusiv asistență de specialitate la întocimrea contractului de vânzare-cumpărare în formă autentică la notariat sau a antecontractelor, dacă este cazul.

Pentru mai multe informatii și detalii puteți să mă contactați la numărul de telefon 0743.940.287.